Τρίτη , 20 Απρίλιος 2021
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απεργία 18/10/2012

Λουκέτο και στα κέντρα ξένων γλωσσών βάζουν οι ιδιοκτήτες τους στα Χανιά στις 18 Οκτωβρίου, ημέρα γενικής απεργίας, με αφορμή τα νέα επώδυνα μέτρα που σχεδιάζει η κυβέρνηση. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση- κάλεσμα:

Ο Σύλλογος ΠΑΛΣΟ Χανίων τονίζει:

1. Ότι τα μελετώμενα (και μάλλον προαποφασισμένα), φορολογικά μέτρα, είναι άδικα, σκληρά και εξοντωτικά για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στις οποίες συγκαταλέγονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών.

2. Ότι τυχόν εφαρμογή ενιαίου φορολογικού συντελεστού, αντιστοιχούντος στο τριάντα πέντε τοις εκατό των κερδών, συνδυαζόμενου μάλιστα με πλήρη κατάργηση του αφορολογήτου, θα οδηγήσει με βεβαιότητα στη χρεοκοπία και τον αφανισμό το σύνολο των ξενόγλωσσων Κέντρων της χώρας και στην ανεργία όχι μόνον τους εργαζομένους σε αυτά καθηγητές, αλλά και τους ίδιους τους ιδιοκτήτες τους !!!

3. Ότι είναι κοινωνικά και οικονομικά ατελέσφορο, να επωμισθούν μικροί βιοπαλαιστές όπως οι ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών, το βάρος της δημοσιονομικής εξυγίανσης της χώρας μας, προκειμένου να επιλυθεί, πρόβλημα που άλλοι διά της εγκληματικής πολιτικής τους εδημιούργησαν.

Θα πρέπει επίσης να κρατήσουν κλειστά τα Σχολεία τους το απόγευμα της 18ης Οκτωβρίου (ημέρα Πέμπτη) προκειμένου να καταστήσουν σαφή την αντίθεση τους σε μια κυβερνητική τακτική που, χωρίς να λύσει τα προβλήματα της χώρας μας, θα οδηγήσει στην δική μας καταστροφή .

Ότι για τους λόγους αυτούς αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε την κατανόηση των γονέων και των μαθητών μας. 

apergia_palso