Παρασκευή , 10 Ιούλιος 2020
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρακτικά Δ.Σ. 2012

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 57ο 10/01/2012

Απούσα: Χριστουλάκη Αναστασία

 1. Να ταχυδρομηθεί η επιστολή προς τα μέλη προσκαλώντας τους στην Τακτική Γενική Συνέλευση στις 27 Ιανουαρίου 2012 στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου, οδός Ελευθερίου Βενιζέλου 4.

 2. Εκπρόσωποι του Συλλόγου στο ΠΥΣΔΕ παραμένουν οι νυν, δηλαδή οι κυρίες Βλαζάκη και Μετζιδάκη και ως αναπληρωματικό μέλος ο κύριος Κραπατάκης. Να αποσταλεί η σχετική επιστολή.

 3. Ο κύριος Καραπατάκης θα έρθει σε επικοινωνία με την εταιρία ΑΡΜΑΟΣ για να συζητήσει προσφορά απόσυρσης του παλιού φωτοτυπικού μηχανήματος και θα διερευνήσει τις δυνατότητες απόκτησης ενδεχομένως ενός νέου.

 4. Να πληρωθεί ο Πατσουμαδάκης υπεύθυνος για την ασφάλεια του κτιρίου του Συλλόγου καθώς να πληρωθεί η Εθνική Ασφαλιστική.

 5. Να σταλθεί στα Χανιώτικα Νέα δελτίο τύπου στις 26 Ιανουαρίου 2012 για την Τακτική Γενική Συνέλευση.

 6. Να τεθεί υπ’όψιν της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης η εγγραφή ως νέου μέλους στο Σύλλογο του κυρίου Βασιλομανωλάκη Εμμανουήλ.

 

Για το Δ.Σ. 

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 58ο 13/01/2012 

 1. Προτάθηκε η κοπή της πίτας να γίνει τη Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012. Ο κύριος Σωτηρόπουλος και Καραπατάκης ανέλαβαν να διερευνήσουν για το χώρο της εκδήλωσης.

 2. Η πρόεδρος ενημέρωσε το ΔΣ για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί για την χρήση του ΚΑΜ ως χώρο για τη διενέργεια του Παγκρήτιου Συνεδρίου.

 

Για το Δ.Σ.

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 59Ο 24/01/2012 

Απόντες: ουδείς 

 1. Αποφασίστηκε η κοπή της πίτας να γίνει την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στις 10.30πμ στο καφέ VELVET στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου. Να σταλεί sms την επόμενη εβδομάδα. Η κυρία Μετζιδάκη θα αγοράσει τη βασιλόπιττα και τα υπόλοιπα εδέσματα για την περίσταση από το ζαχαροπλαστείο SELECT αφού το Δ.Σ. κατέληξε στη προσφορά αυτή απορρίπτοντας τις άλλες αφού τις έκρινε μη συμφέρουσες.

 2. Στο Δ.Σ. παρέστη ο κύριος Καρκαβάτσος, υπεύθυνος του ξενοδοχείου PANORAMA με τον οποίο έγινε συνεννόηση για τις τιμές των διαθέσιμων δωματίων για τους σύνεδρους του Παγκρήτιου Συνεδρίου. Οι τιμές κρίθηκαν από το Δ.Σ. ικανοποιητικές και θα σταλεί e-mail σε όλους τους Συλλόγους της Ελλάδος ενημερώνοντας τους Συναδέλφους από άλλους νομούς. Επίσης έγινε επιβεβαίωση των συνεδριακών χώρων που θα χρειαστούν και έγινε συζήτηση για διάφορα άλλα θέματα(σίτιση συνέδρων κλπ) αλλά και οι δύο πλευρές επιφυλάχτηκαν να συζητήσουν ξανά τα θέματα αυτά.

 3. Εστάλησαν με e-mail στο Σύλλογο Λακωνίας οι ευχές μας στην επιτυχία της έκθεσης που διοργανώνουν.

 4. Σε επιστολή της Επιτροπής Ανταγωνισμού στη οποία ζητούν να τους αναφέρουμε ποιο υλικό θεωρείται απόρρητο και μη απόρρητο ( από εκείνο που έλαβαν από το Σύλλογο αυτοπροσώπως) –( πρακτικά γεν. συνελεύσεων, Δ.Σ. και αντίγραφα αλληλογραφίας εισερχομένων, εξερχομένων και e-mail), αποφασίστηκε να ζητήσουμε τη νομική υποστήριξη του νομικού συμβούλου της Ομοσπονδίας και να πράξουμε ανάλογα μετά από τη γνωμοδότηση του.

 5. Από εδώ και στο εξής μετά τις εκλογές και τη ανάδειξη Νέου Δ.Σ. οφείλουμε να ενημερώνουμε πάραυτα την αρμόδια ΔΟΥ και το ΙΚΑ για την σύνθεση του εκάστοτε Νέου Διοικητικού Συμβουλίου όπως ο νόμος ορίζει. Εκ παραδρομής δεν είχε γίνει αυτό το 2010 και ως εκ τούτου εστάλησαν ετεροχρονισμένα τα απαραίτητα έγγραφα στις παραπάνω υπηρεσίες.

 6. Το ΔΣ αποφάσισε ότι για τις εν γένει τραπεζικές συναλλαγές ορίζονται τα μέλη Σωτηρόπουλος Χρήστος ή Κραπατάκης Αντώνης οι οποίοι θα προβαίνουν σ’ όλες τις συναλλαγές με την Παγκρήτια Τράπεζα είτε για το λογαριασμό όψεως είτε για τον προθεσμιακό λογαριασμό χωριστά ο καθένας τους.

 7. Το ΔΣ αποφάσισε ότι για τις εν γένει τραπεζικές συναλλαγές ορίζονται τα μέλη Σωτηρόπουλος Χρήστος ή Καραπατάκης Αντώνης οι οποίοι θα προβαίνουν σ’ όλες τις συναλλαγές με την Παγκρήτια Τράπεζα είτε για το λογαριασμό όψεως είτε για τον προθεσμιακό λογαριασμό χωριστά ο καθένας τους.

  

Για το Δ.Σ. 

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης

 

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 60ο 31/01/2012 

Απόντες: Κοντουδάκης Αντώνης 

 1. Να σταλούν sms στα μέλη του Συλλόγου για την κοπή της πίτας.

 2. Να έλθει ο Βασιλομανωλάκης Μανώλης στο επόμενο ΔΣ για να του ανακοινωθεί ότι η Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα την εγγραφή του στο Σύλλογο.

 3. Να σταλεί γράμμα στο Επιμελητήριο για το Παγκρήτιο Συνέδριο. 

Για το Δ.Σ. 

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 61ο 03/02/2012

Απόντες: ουδείς 

Το Δ.Σ. εξουσιοδοτεί τον ταμία του Συλλόγου κύριο Σωτηρόπουλο Χρήστο να προβεί στην ανάληψη του ποσού των 3,150€ (τριών χιλιάδων και εκατό πενήντα ευρώ) από το λογαριασμό του Συλλόγου στην Παγκρήτια τράπεζα.

Το υπόλοιπο δε ποσό του λογαριασμού να κλειστεί σε προθεσμιακή κατάθεση τριάντα ημερών.

 

Για το Δ.Σ 

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 62ο 07/02/2012

Απόντες: Κοκόση Αγγελική

 

 1. Τα μέλη του Δ.Σ. έδωσαν τα ακριβή στοιχεία τους (όνομα, επώνυμο και πατρώνυμο) καθώς επίσης και το ΑΦΜ τους προκειμένου να δοθούν στην Α’ ΔΟΥ Χανίων μετά από την επιβολή του προστίμου 150€ για τη μη έγκαιρη ενημέρωση της ΔΟΥ για την νέα σύσταση του Δ.Σ. μετά από τις εκλογές του 2010.

 2. Στο διευρυμένο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας που θα γίνει Σ/Β 11 και 12 Φεβρουαρίου 2012 θα παραστεί ο ταμίας κύριος Σωτηρόπουλος αντί της προέδρου κυρίας Βλαζάκη. Για το σκοπό αυτό ενεκρίθη το ποσό των 600€ για οδοιπορικά στο κύριο Σωτηρόπουλο.

 3. Στον ιδιοκτήτη του γραφείου κύριο Σταματάκη Νικόλαο κατεβλήθη το ποσό των 3000€ συν 150€ για νερό. Το ποσό των 3000€ είναι για τα ενοίκια όλου του έτους 2012.

 4. Την επόμενη Παρασκευή 17/02/2012 θα γίνει το επόμενο Δ.Σ. Επί τη ευκαιρία θα συναντήσουμε και τους εκπροσώπους του British Council μετά από δική τους επιθυμία για να μας ενημερώσουν για τρέχοντα θέματα.

 5. Εστάλη e-mail στους εκδότες και διαφημιστές για τη συμμετοχή τους στο Παγκρήτιο Συνέδριο και στην έκθεση βιβλίου.

 6. Να φωτοτυπηθεί και να διανεμηθεί στους συναδέλφους το έντυπο υλικό που εστάλη από την Ομοσπονδία στα οποία αναφέρεται ότι απαγορεύεται η διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων στα σχολεία και άλλα. Να δίδεται στους συναδέλφους με ευκαιρία όταν θα έρχονται να παίρνουν το υλικό αιτήσεως για τις εξετάσεις PALSO – EDEXCEL

 

Για το Δ.Σ. 

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 63ο 17/02/2012

Απόντες: Μετζιδάκη Ρουμπίνη

 

 1. Ο κύριος Σωτηρόπουλος ενημέρωσε το ΔΣ για το Διευρυμένο Συμβούλιο των Προέδρων που έγινε το προηγούμενο Σ/Κ 11 και 12 Φεβρουαρίου 2012 στην Αθήνα.

 

Για το Δ.Σ. 

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης

 

 

 ΠΡΑΚΤΙΚΟ 64ο 21/02/2012 

Απόντες: Κοντουδάκης Αντώνης, Καραπατάκης Αντώνης

 1. Εστάλη στο Υπουργείο Παιδείας Αίτημα – Διαμαρτυρία για την επάρκεια.

 2. Ενημέρωση από την πρόεδρο για Νομικά Θέματα που αφορούν τα ΚΞΓ.

 3. Εστάλη απάντηση στο Σύλλογο Ηρακλείου για τις επισημάνσεις PTE που εμείς ήδη είχαμε στείλει στις 25/05/2011 στο EDEXCEL και στην Ομοσπονδία.

 4. Η κυρία Μετζιδάκη να επικοινωνήσει με το Ξενοδοχείο PANORAMA να ελέγξει τις κρατήσεις που υπάρχουν για το Παγκρήτιο Συνέδριο και να ζητήσει παράταση.

 

Για το Δ.Σ.

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 65ο 28/02/2012

 Απόντες: ουδείς

 1.  Το ΔΣ ασχολήθηκε με θέματα του Παγκρητίου Συνεδρίου – Πρόγραμμα κλπ.
 2. Να σταλεί επειγόντως sms στους συναδέλφους διευκρινίζοντας ότι δεν χρειάζεται μετάφραση των βεβαιώσεων για τις μαθησιακές δυσκολίες των υποψήφιων των εξετάσεων PTE (EDEXCEL).

 3. Να σταλεί e-mail σε όλους τους Συλλόγους διευκρινίζοντας ότι για το Παγκρήτιο Συνέδριο και τους φιλοξενούμενους θα προσφερθεί μια διανυκτέρευση δωρεάν ( την Παρασκευή 20/04/2012) και το βραδινό γεύμα της Παρασκευής (γκαλά). Όλοι οι Σύνεδροι θα έχουν δωρεάν είσοδο στο Συνέδριο και την Έκθεση Βιβλίου.

  

Για το Δ.Σ. 

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 66ο 06/03/2012

Απόντες: ουδείς 

 1. Η Ομοσπονδία ενημέρωσε το Σύλλογο ότι η άδεια ίδρυσης Κέντρων Ξένων Γλωσσών και η άδεια διδασκαλίας μπορούν να εκδίδονται και μέσω του Κ.Ε.Π.

 2. Να σταλθεί ευχητήριο e-mail στο Σύλλογο Άρτας για την έκθεση βιβλίου που οργανώνουν.

 3. Δόθηκε παράταση για την υποβολή των εξέταστρων και απαραιτήτων δικαιολογητικών από τους υποψήφιους PTE και LAAS. Για τον μεν PTE η 16 Μαρτίου είναι η τελευταία μέρα και για το LAAS η 30 Μαρτίου.

 4. Στο ΔΣ παρέστη ο κύριος Σκουνάκης Εμμανουήλ ένας από τους βασικούς ομιλητές του Συνεδρίου. Συζητήθηκαν διάφορα θέματα και μας ενημέρωσε σε γενικές γραμμές για το περιεχόμενο της ομιλίας του.

 5. Έγινε η επιλογή της αφίσας του Συνεδρίου μετά από την υποβολή τριών διαφορετικών προτάσεων από ειδική γραφίστρια.

 6. Να γίνει αλλαγή μπαταριών στο UPS.

 7. Έγινε ρύθμιση εκκρεμοτήτων και θεμάτων του Συνεδρίου.

 

Για το Δ.Σ. 

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 67ο 13/03/2012

Απόντες: Καραπατάκης Αντώνιος, Κοκόση Αγγελική 

 1. Εστάλη συγχαρητήριο e-mail στο νέο Υπουργό Παιδείας κύριο Μπαμπινιώτη για την επιτυχή άσκηση των καθηκόντων του.

 2. Παρέστη στο ΔΣ ο υπεύθυνος του Συλλόγου ΒΙΓΛΑΤΟΡΕΣ κύριος Ιωσήφ Βιγλάκης. Συζητήθηκαν λεπτομέρειες και ιδέες για την συμμετοχή τους με ομάδες στην έναρξη του Συνεδρίου καθώς επίσης στην παραδοσιακή βραδιά (γκαλά) το βράδυ της Παρασκευής 20 Απριλίου.

 3. Εγκρίθηκε η τελική αφίσα και η προσφορά της γραφίστριας κυρίας Αθηνάς Βασιλειάδου για τα 200 τεμάχια.

 4. Η Πρόεδρος ενημέρωσε το ΔΣ για την προσφορά της ταβέρνας στον Αλικιανό . Κρίθηκε απαραίτητο να πάρουμε ακόμα μια προσφορά από την ταβέρνα Κυκλάμινο στο ίδιο μέρος και μετά να αποφασίσουμε.

 5. Να αποσταλεί αφίσα του Συνεδρίου σε όλους τους Εκδοτικούς Οίκους καθώς επίσης και στους Συλλόγους στην Ελλάδα και Κύπρο.

 Για το Δ.Σ. 

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης

 

  

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 68ο 20/03/2012

Απόντες: ουδείς

 1. Η Πρόεδρος ενημέρωσε το ΔΣ για την τηλεφωνική συνέντευξη που παρεχώρησε στο τηλεοπτικό σταθμό ΚΥΔΩΝ την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012.

 2. Την Τρίτη 3 Απριλίου και ώρα 10.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο κατάρτισης των εξεταστών των προφορικών ( interviewers) στην αίθουσα του Συλλόγου με την μέριμνα της EDEXCEL HELLAS.

 3. Αποφασίστηκε να σταλθεί e-mail σε όλους τους Συλλόγους στο οποίο να ζητείται να ενημερώσουν την Οργανωτική Επιτροπή ποιο μέλος θα είναι ο φιλοξενούμενος από κάθε Σύλλογο.

 4. Να σταλθεί αφίσα του Συνεδρίου Α3 στους υπόλοιπους Συλλόγους της Κρήτης. Επίσης να σταλθεί e-mail η αφίσα στους υπόλοιπους Συλλόγους της χώρας και Κύπρο και σε εκδοτικούς οίκους που δεν έχουν κάνει ακόμα κράτηση στη έκθεση βιβλίου.

 5. Εστάλη αίτημα στην 28η Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων για την παραχώρηση ξεναγού για το Σάββατο 21 Απριλίου 2012.

Για το Δ.Σ. 

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 69ο 27/03/2012

Απόντες: ουδείς

 1. Το ΔΣ ασχολήθηκε σ’ όλη την διάρκεια της συνεδρίασης του με την επίλυση και την διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων που αφορούν το 12ο Παγκρήτιο Συνέδριο ( πρόγραμμα, ομιλητές, κρατήσεις κλπ).

 2. Εστάλη στην Ομοσπονδία συγκεντρωτική κατάσταση εξεταστικών κέντρων ( ΣΚΕΚ). Φέτος θα λειτουργήσει μόνο ΕΝΑ εξεταστικό κέντρο στα Χανιά ( ΜΟΥΡΝΙΕΣ) και για τις εξετάσεις PTE και LAAS (EDEXCEL – PALSO).

 3. Η γραμματέας ζήτησε και θα λάβει άδεια την Τετάρτη 04 Απριλίου 2012 για προσωπικούς λόγους.

 4. Την Τρίτη 03/04/2012 δεν θα γίνει ΔΣ λόγω χρήσης του χώρου για τη διενέργεια σεμιναρίου στους εξεταστές προφορικών PTE. Το ΔΣ θα γίνει την Τετάρτη στις 04/04/2012 και ώρα 10 το πρωί.

Για το Δ.Σ.

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 70ο 04/04/2012

Απόντες: Κοντουδάκης Αντώνης

 1. Το ΔΣ ασχολήθηκε μόνο με θέματα του Παγκρητίου Συνεδρίου

Για το Δ.Σ.

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 71ο 10/04/2012

Απόντες: ουδείς

 1. Το ΔΣ σε όλη την συνεδρίαση του ασχολήθηκε με θέματα του 12ου Παγκρητίου Συνεδρίου ( δώρα στα δωμάτια των φιλοξενούμενων, πρόγραμμα συνεδρίου, μπλοκ και τσάντα συνεδρίου κλπ.).

 2. Να μπει ανακοίνωση στον τοπικό τύπο την Τετάρτη 18, Πέμπτη 19 και Παρασκευή 20 Απριλίου 2012 για το 12ο Παγκρήτιο Συνέδριο.

 

Για το Δ.Σ.

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 72ο 17/04/2012

Απόντες: ουδείς

 1. Το ΔΣ ασχολήθηκε σ’ όλη την συνεδρίαση με το 12ο Παγκρήτιο Συνέδριο.

Για το Δ.Σ.

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 73ο 18/04/2012

Απόντες: Μετζιδάκη Ρουμπίνη, Κοκόση Αγγελική

 1. Το ΔΣ ασχολήθηκε αποκλειστικά με το 12ο Παγκρήτιο Συνέδριο.

 2. Το ΔΣ εξουσιοδοτεί τον ταμία του Συλλόγου κύριο Σωτηρόπουλο Χρήστο να κάνει ανάληψη του ποσού των 2000€ ( δύοχιλιάδες ευρώ) από την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα.

Για το Δ.Σ.

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 74ο 24/04/2012

Απόντες: ουδείς

 1. Έγινε συζήτηση εκτενής για το 12ο Παγκρήτιο Συνέδριο που διεξήχθη την Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Απριλίου 2012 στο ξενοδοχείο PANORAMA με θέμα « ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ». Η γενική διαπίστωση είναι ότι όλα πήγαν καλά και το συνέδριο ήταν επιτυχημένο.

 2. Εστάλησαν ευχαριστήριες επιστολές στους κεντρικούς ομιλητές του συνεδρίου κυρίους Σκουνάκη και Τσάπελη, στους εκδότες – εκθέτες, στους χορηγούς, στο χορευτικό συγκρότημα ΒΙΓΛΑΤΟΡΕΣ και στο μουσικό συγκρότημα του λυράρη Μαθιουδάκη Λευτέρη. Επίσης η ευχαριστήρια επιστολή να δημοσιευτεί στα Χανιώτικα Νέα και θα συνταχθεί κείμενο που μαζί με αυτό θα μπουν στην εφημερίδα.

 3. Τακτοποιήθηκαν εκκρεμότητες σχετικά με την διεξαγωγή των εξετάσεων LAAS – PTE.

 4. Εστάλη ευχαριστήριο e-mail στον κύριο Russell και στην κυρία Judy Boyle.

 

Για το Δ.Σ.

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 75ο 30/04/2012

Απόντες: Χριστουλάκη Αναστασία, Μετζιδάκη Ρουμπίνη

 1. Οι ομιλητές Σκουνάκης και Τσάπελης απάντησαν στα ευχαριστήρια e-mail του Συλλόγου μας και στην συνέχεια απαντήσαμε ανάλογα στα ερωτήματά τους.

 2. Εστάλη επιστολή στη Β/ΘΜΙΑ ΕΚΠ/ΣΗ στην οποία ζητούνται διευκρινήσεις για αγγελίες μαθημάτων στα Χανιώτικα Νέα. Συγκεκριμένα ζητείται αν έχουν δοθεί άδειες κατ’ οίκον διδασκαλίας. Επίσης στην ίδια επιστολή καταγγέλλεται ότι το CENTRO GALLILEI διεξάγει εξετάσεις γλωσσομάθειας στο ίδιο το Κέντρο.

 3. Ερωτήθη η Β/ΘΜΙΑ ΕΚΠ/ΣΗ αν οι υποψήφιοι εξετάσεων του Κ.Π.Γ. μπορούν να συμμετάσχουν σε διαφορετική εξεταστική περίοδο από αυτή του προσεχούς Μαΐου χωρίς οικονομική επιβάρυνση και μας ενημέρωσαν από το Υπουργείο Παιδείας ότι μόνο όσοι απουσιάζουν λόγω ασθένειας και κατόπιν έγκρισης του Υπουργείου θα τύχουν αυτής της ευνοϊκής μεταχείρισης.

 

Για το Δ.Σ.

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 76ο 08/05/2012

Απόντες: ουδείς

 1. Η Πρόεδρος κυρία Βλαζάκη επικοινώνησε με την Αντιδήμαρχο κυρία Χατζηδάκη και μίλησαν για το αίτημα του Δήμου να αναλαμβάνουν τα Κ.Ξ.Γ. άπορους μαθητές για την εκμάθηση ξένων γλωσσών. Η Πρόεδρος εξήγησε στην κυρία Χατζηδάκη ότι το θέμα θα έρθει προς συζήτηση και έγκριση στη προσεχή έκτακτη γενική συνέλευση στις αρχές του Σεπτέμβρη και εφόσον εγκριθεί από αυτή, ο Δήμος θα λάβει και τις σχετικές πληροφορίες.

 2. Κατόπιν σχετικής καταγγελίας από το Σύλλογο PALSO στη ΔΝ/ΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ για τη διενέργεια εξετάσεων γλωσσομάθειας στο CENTRO GALLILEI η ΔΝ/ΣΗ με σχετικό έγγραφο ενημέρωσε το άνω κέντρο ότι δεν επιτρέπεται να διενεργούν εξετάσεις γλωσσομάθειας στο κτίριο όπου στεγάζεται.

 3. Να ενημερωθούν οι συνάδελφοι ότι οφείλουν να γνωστοποιήσουν τα δίδακτρα του προσεχούς έτους στην ηλεκτρονική διεύθυνση ftsirog@eprices.gr. Η ενημέρωση να γίνει με αποστολή sms.

 4. Τακτοποιήθηκαν εκκρεμότητες σχετικά με την διενέργεια των εξετάσεων γλωσσομάθειας LAAS & PTE.

 5. Παραγγέλθηκαν στο τυπογραφείο Γεωρβασάκη βεβαιώσεις σπουδών για να διανεμηθούν στα μέλη του Συλλόγου.

 6. Ο κύριος Σωτηρόπουλος ανέλαβε να μεταφέρει κατ’ ιδίαν επιστολή στη ΔΕΗ στην οποία ζητείται να υπάρχει απρόσκοπτη ηλεκτροδότηση των κτιρίων όπου θα διενεργηθούν οι εξετάσεις LAAS&PTE 19&20 Μαΐου 2012.

 7. Να μπει ανακοίνωση στην εφημερίδα Χανιώτικα Νέα στις 17 & 18 Μαΐου 2012 που να ενημερώνει για το πρόγραμμα εξετάσεων και το τόπο διεξαγωγής των εξετάσεων LAAS & PTE.

 8. Εξουσιοδοτούμε τον ταμία του Συλλόγου κύριο Σωτηρόπουλο Χρήστο να κλείσει το υπόλοιπο των χρημάτων του λογαριασμού του Συλλόγου σε προθεσμιακή κατάθεση ενός (1) μηνός στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα.

 

Για το Δ.Σ.

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 77ο 15/05/2012

Απόντες: ουδείς

 1. Εστάλη συστατική επιστολή στο Βρετανικό Συμβούλιο η οποία αφορά την εργαζόμενη σε αυτό κυρία Αναστασία (Addy) Παπαδημητρίου.

 2. Η ανακοίνωση στην εφημερίδα Χανιώτικα Νέα τελικά θα μπει Πέμπτη 17 Παρασκευή 18 και Σάββατο 19 Μαΐου 2012. Θα ενημερώνει για το πρόγραμμα εξετάσεων LAAS & PTE καθώς επίσης και το χώρο διεξαγωγής των εξετάσεων.

 3. Έγινε διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων σχετικά με τις εξετάσεις LAAS& PTE. Η Πρόεδρος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την υπηρεσία courier και συνεννοηθήκαν για την παραλαβή θεμάτων το Σάββατο 19 Μαΐου και την παραλαβή των γραπτών την Κυριακή 20 Μαΐου 2012 καθώς επίσης και των προφορικών από το ξενοδοχείο ΝΕΦΕΛΗ στα Χανιά.

 4. Εστάλη επιστολή στα Χανιώτικα Νέα για τη διακοπή της συνδρομής από 1 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου λόγω του ότι το γραφείο θα παραμείνει κλειστό.

 5. Να σταλεί επιστολή στο Εμπορικό Επιμελητήριο στην οποία να ζητείται η αίθουσα συνεδριάσεων για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Δευτέρα 03 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 10 πμ.

 6. Μόλις έχουμε απάντηση από το Επιμελητήριο και γνωρίζουμε και την ημερομηνία διεξαγωγής του Συνεδρίου της Ομοσπονδίας θα γραφτεί επιστολή προς τους συναδέλφους η οποία θα τους ενημερώνει για την ημερομηνία της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Σεπτεμβρίου καθώς επίσης και την ημερομηνία του Συνεδρίου της Ομοσπονδίας.

 7. Εστάλη στη ΔΝ/ΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ επιστολή στην οποία ζητείται να μας γνωστοποιήσουν λίστα με τα ονόματα εκπαιδευτικών οι οποίοι ενδιαφέρονται να εργαστούν ως επιτηρητές στις εξετάσεις LAAS & PTE.

 

Για το Δ.Σ.

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 78ο 22/05/2012

Απόντες: ουδείς

 1. Η Πρόεδρος ενημέρωσε το ΔΣ για την διενέργεια των εξετάσεων PTE GENERAL και LAAS το περασμένο Σάββατο 19 και 20 Μαΐου 2012. Σε γενικές γραμμές όλα πήγαν καλά. Όσα δε προβλήματα προέκυψαν λύθηκαν την ίδια στιγμή.

 2. Γράφτηκε η επιστολή προς τα μέλη η οποία τους ενημερώνει για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου.

 3. Αποφασίστηκε να εξουσιοδοτηθεί ο ταμίας του Συλλόγου κύριος Σωτηρόπουλος Χρήστος να κλείσει το υπόλοιπο των χρημάτων του λογαριασμού του Συλλόγου σε προθεσμιακή κατάθεση τριών (3) μηνών στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα.

 

Για το Δ.Σ.

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης

 

 

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 79Ο 06/06/2012

Απόντες: Μετζιδάκη Ρουμπίνη 

Εκτάκτως συνεδρίασε σήμερα το ΔΣ με μοναδικό θέμα συζήτησης την

« Κλήτευση στην Επιτροπή Ανταγωνισμού».

 

Για το Δ.Σ.

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης

 

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 80Ο 19/06/2012

Απόντες: ουδείς

Εκτάκτως συνεδρίασε σήμερα το ΔΣ με μοναδικό θέμα συζήτησης την

« Κλήτευση στην Επιτροπή Ανταγωνισμού».

 

Για το Δ.Σ.

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης

 

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 81Ο 29/08/2012

Απόντες: ουδείς 

 1. Η Πρόεδρος ενημέρωσε το ΔΣ για το Συνέδριο της Ομοσπονδίας το οποίο διεξήχθη στις 24 και 25 Αυγούστου στο Βόλο Μαγνησίας.
 2. Η Πρόεδρος ενημέρωσε το ΔΣ για την κατάθεση Υπομνήματος στην Επιτροπή Ανταγωνισμού με αριθμό κατάθεσης 282/04-07-2012.
 3. Το ΔΣ προετοίμασε τα θέματα της Έκτατης Γενικής Συνέλευσης της προσεχής Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου 2012.
 4. Να σταλεί sms την Παρασκευή  31 Αυγούστου 2012 στους συναδέλφους για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση. Επίσης να σταλθεί Δελτίο Τύπου στην εφημερίδα.

  

Για το Δ.Σ.

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης

 

 

  

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 82Ο 18/09/2012

Απόντες: Κοκόση Άντζη 

 1. Να σταλθεί sms  στα μέλη ενημερώνοντας τους για την δυνατότητα των καθηγητών τους ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ να παρακολουθήσουν επ’ αμοιβή σεμινάριο κατάρτισης στο Εργατικό Κέντρο. Η υποβολή αιτήσεων εως Τρίτη 02 Οκτωβρίου 2012.
 2. Αποφασίστηκε του λοιπόν να δίνεται δελτίο τύπου σε δημοσιογράφους και όχι να δίνεται συνέντευξη όπου μπορεί και να παραποιηθούν τα λεγόμενα του συνενταυξαζόμενου.
 3. Εστάλη απάντηση στο Σύλλογο Έβρου για τον αν συμμετείχαμε σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ καθώς επίσης και στο Σύλλογο ΕΚΑΣΚ Ηρακλείου.
 4. Εστάλη e-mail  στην Εταιρία Προστασίας ανηλίκων Χανίων ενημερώνοντας τους για το πώς άποροι μαθητές μπορούν μέσω του προγράμματος του Δήμου να παρακολουθήσουν μαθήματα ξένης γλώσσας.

 

Για  το  Δ.Σ. 

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης

 

 

  

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 83Ο 02/10/2012

Απόντες: ουδείς 

 1. Στη σύγκλιση επιτροπής Αγγλικών θα παραστεί ο κύριος Σωτηρόπουλος Χρήστος. Η σύγκλιση της επιτροπής θα γίνει στην Αθήνα την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012.
 2. Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου στο ΠΥΣΔΕ για την τρέχουσα σχολική χρονιά θα είναι οι κυρίες Βλαζάκη και Μετζιδάκη καθώς και ο κύριος Καραπατάκης ως αναπληρωματικό μέλος.
 3. Να σταλθεί sms στα μέλη του Συλλόγου ενημερώνοντας τους για το θέμα του Τεχνικού Ασφαλείας, δηλαδή όσοι εκ των συναδέλφων δεν έχουν περάσει από το σεμινάριο πριν λίγα χρόνια, οφείλουν να το δηλώσουν στο Σύλλογο, προκειμένου τα νέα μέλη να περάσουν το σχετικό σεμινάριο.
 4. Ελήφθη εγκύκλιος της Ομοσπονδίας η οποία περιέχει τις νέες αμοιβές για όσους συμμετέχουν στην οργάνωση και διεξαγωγή των εξετάσεων γλωσσομάθειας και αλλαγές στις ώρες της εξέτασης.
 5. Αποφασίστηκε να ζητηθεί από τον σπιτονοικοκύρη μείωση του ενοικίου της αίθουσας του Συλλόγου.
 6. Η Πρόεδρος επικοινώνησε με τον υπεύθυνο του ΚΕΚ και διευκρίνισε τις υποχρεώσεις του Συλλόγου για το σεμινάριο κατάρτισης των καθηγητών των ΚΞΓ.
 7. Ο συνάδελφος Ευάγγελος Κατσανικάκης παύει να είναι μέλος του Συλλόγου λόγω διακοπής εργασιών.

  

Για  το  Δ.Σ. 

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης

 

 

  

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 84Ο 23/10/2012

Απόντες: ουδείς

 1. Ο συνάδελφος και μέλους του ΔΣ κύριος Σωτηρόπουλος Χρήστος ενημέρωσε το ΔΣ για την σύγκλιση της Επιτροπής Γλωσσών που έγινε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 στην Αθήνα.
 2. Να σταλεί ενημερωμένο Μητρώο μελών στην Ομοσπονδία μετά την παραλαβή από τη γραμματεία του Συλλόγου των νέων αδειών λειτουργίας των ΚΞΓ για το έτος 2012 – 2013.
 3. Αποφασίστηκε να γίνει απεντόμοση του γραφείου του Συλλόγου την προσεχή Παρασκευή 26/10/2012.
 4. Η γραμματέας του Συλλόγου να ενημερώσει το Επιμελητήριο ότι υπάρχουν ενδιαφερόμενα μέλη του Συλλόγου για την συμμετοχή τους στο σεμινάριο για την απόκτηση της ιδιότητας του Τεχνικού Ασφαλείας.
 5. Την προσεχή Πέμπτη 25/10/2012 το ΔΣ θα παραστεί στο Δήμο Χανίων προκειμένου να βραβευτεί για την συμμετοχή του Συλλόγου στο πρόγραμμα ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ που οργανώθηκε από το Δήμο Χανίων.
 6. Να δημοσιευτεί στη τοπική εφημερίδα με τη μορφή Δελτίου Τύπου σχετικό έγγραφο της Ομοσπονδίας με θέμα « Ενημέρωση Γονέων και Μαθητών σχετικά με τη συμμετοχή υποψηφίων σε εξετάσεις Γλωσσομάθειας».

Το ίδιο έγγραφο να αναρτηθεί στο site του Συλλόγου και στο Facebook του Συλλόγου.

  

Για  το  Δ.Σ. 

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης

 

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 85Ο 06/11/2012

 

Απόντες: ουδείς 

 1. Εστάλη e-mail στον Υπουργό Παιδείας, στο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου και στους Βουλευτές του Ν. Χανίων στο οποίο εκφράζεται έντονα η διαμαρτυρία για τις διατάξεις του νομοσχεδίου που πρόκειται να ψηφιστεί αύριο στη Βουλή. Παράλληλα εστάλη sms σε όλα τα μέλη του Συλλόγου Χανίων προκειμένου να ενημερωθούν από το site του.

 1. Μετά από συζήτηση προσδιορίστηκε η ημερομηνία διεξαγωγής της Ημερίδας η οποία θα είναι αν όλα πάνε καλά η 20 Απριλίου 2013.

 1. Ο Σύλλογος Ρεθύμνης ενημέρωσε ότι η Ημερίδα του Συλλόγου τους θα διεξαχθεί στις 09 Φεβρουαρίου 2013.

 1. Να σταλεί e-mail στο Σύλλογο Δωδεκανήσου με ευχές στο νέο ΔΣ να έχουν καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο τους.

 1. Η Πρόεδρος ενημέρωσε το ΔΣ για την προετοιμασία των εξετάσεων PTE Δεκεμβρίου 2012 οι οποίες θα διεξαχθούν στο ΕΠΑΛ Μουρνιών Στις 15 Δεκεμβρίου 2012.

6. Η Τακτική Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί στις 25 Ιανουαρίου 2013.

 

 

Για το Δ.Σ. 

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 86Ο 27/11/2012

 

Απόντες: ουδείς

 

 1. Εστάλη επιστολή στον Πρωθυπουργό κο Σαμαρά στη οποία ζητείται να συναντηθεί με το Προεδρείο της Ομοσπονδίας προκειμένου να έχει μια πληρέστερη εικόνα για το περιεχόμενο του Νέου Νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας που θα διέπει την λειτουργία των ΚΞΓ στο εξής.

 1. Στο site του Συλλόγου έχει αναρτηθεί ότι έχει σχέση με την πυροπροστασία που προβλέπει από το νέο Νόμο για τη λειτουργία των ΚΞΓ.

 1. Η Πρόεδρος κυρία Βλαζάκη ενημέρωσε το ΔΣ για τις συναντήσεις που Είχε την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Νοεμβρίου με τους Βουλευτές Ν. Χανίων κυρίους Μαρκογιαννάκη , Σταθάκη και Βολουδάκη. Στις συναντήσεις παρέστησαν και οι κύριοι Σωτηρόπουλος και Καραπατάκης μέλη του ΔΣ. Η Πρόεδρος ζήτησε από τους Βουλευτές να κάνουν ότι είναι δυνατόν για την προώθηση των θέσεων μας μετά και από τη ψήφιση του νέου Νομοσχεδίου για τη λειτουργία των ΚΞΓ.

 1. Στο Σύλλογο παραμένουν τα πτυχία του κυρίου Πολάκη Γεωργίου και ειδοποιήθηκε να έρθει να τα παραλάβει.

 

Για το Δ.Σ.

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης

 

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 87Ο 10/12/2012

 

Απόντες: ουδείς

 

 1. Η Πρόεδρος ενημέρωσε το ΔΣ για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Νομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας το οποίο καθορίζει εκ νέου τις προϋποθέσεις αδειοδότησης και λειτουργίας των ΚΞΓ. Ενημέρωσε δε και για την έκβαση της συνάντησης εκπροσώπων του ΔΣ της Ομοσπονδίας με τον Υπουργό Παιδείας κύριο Αρβανιτόπουλο.

 1. Ενόψει της διενέργειας των εξετάσεων γλωσσομάθειας PTE GENERAL (EDEXCEL) το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012, εστάλη επιστολή στη ΔΕΗ στην οποία ζητείται η άρτια και απρόσκοπτη ηλεκτροδότηση του κτιρίου στις 15/12/12.

 1. Αποφασίστηκε να μπει στην εφημερίδα ανακοίνωση για τις εξετάσεις PTE GENERAL ( EDEXCEL) που θα γίνουν το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012.

 1. Το Εμπορικό Επιμελητήριο έδωσε την έγκρισή του για την παραχώρηση της αίθουσας στο Σύλλογο στις 25/01/2013 για την διενέργεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου.

 1. Να σταλθεί στην Ομοσπονδία η ημερομηνία 20/04/2013 , η ημερομηνία διεξαγωγής της Ημερίδας του Συλλόγου.

 1. Επειδή είχε ενημερωθεί ο κύριος Πολάκης να προσέλθει στο γραφείο του Συλλόγου για την παραλαβή των πτυχίων και δεν το έπραξε αυτό, η Πρόεδρος ενημέρωσε την κόρη του τηλεφωνικά για το θέμα αυτό.

 

Για το Δ.Σ.

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης

 

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 88Ο 17/12/2012

 

Απόντες: Άννα Χριστουλάκη

 1. Στα Χανιά σήμερα ημέρα Δευτέρα και ώρα 10 πμ συνήλθε σε συνεδρίαση Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ιδιοκτητών – Καθηγητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών PALSO Χανίων κατόπιν προσκλήσεως της Προέδρου κυρίας Βλαζάκη Ελένης και παριστάμενων των μελών του ΔΣ κκ Μετζιδάκη Ρουμπίνης, Καραπατάκη Αντώνη,Σωτηρόπουλου Χρήστου, Κοντουδάκη Αντώνη και Κοκόση Αγγελικής με τα εξής θέματα:

Α)Την συμμετοχή του Συλλόγου στο πρόγραμμα επαγγελματικής

κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ) έτους 2012.

Β) Τον ορισμό ενός ατόμου ως Υπευθύνου για το πρόγραμμα κατάρτισης.

 

Η Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ ότι το παραπάνω πρόγραμμα είναι επιδοτούμενο από τον ΟΑΕΔ, απευθύνεται σε μικρές επιχειρήσεις που απασχολούν από 1 – 25 εργαζομένους και έχει διάρκεια 40 ώρες.

 

Μετά από συζήτηση τα μέλη του ΔΣ αποφάσισαν ομόφωνα:

Α) Την συμμετοχή του Συλλόγου στο πρόγραμμα κατάρτισης ΛΑΕΚ για εργαζομένους σε μικρές επιχειρήσεις έτους 2012, την υλοποίηση του με αντικείμενο κατάρτισης.

Β) Τον ορισμό ως Υπευθύνου Υλοποίησης για το συγκεκριμένο πρόγραμμα τον κο Αντώνη Κοντουδάκη.

 

 1. Να σταλεί e-mail με ευχές στους Συλλόγους PALSO, στην Ομοσπονδία και στους Βουλευτές των Χανίων. Επίσης στην Ιερά Μητρόπολη

Κυδωνίας και Αποκορώνου και στο Δήμο Χανίων.

 1. Η Πρόεδρος ενημέρωσε το ΔΣ για την διεξαγωγή των εξετάσεων PTE το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου. Όλα κύλισαν ομαλά και δεν προέκυψαν σοβαρές δυσκολίες ή προβλήματα και όσον προέκυψαν λύθηκαν επιτόπου.

 1. Το γραφείο του Συλλόγου θα παραμείνει κλειστό από Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012 εως Δευτέρα 07 Ιανουαρίου 2013.

 

Για το Δ.Σ. 

H Πρόεδρος
Παιδάκη-Βλαζάκη Ελένη
Ο Γραμματέας
Κοντουδάκης Αντώνης