Σάββατο , 13 Απρίλιος 2024
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

21ο εκπαιδευτικό συνέδριο PALSO

21ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ PALSO – 1 ΚΑΙ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2001

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (PALSO) θα πραγματοποιήσει το 21ο Ετήσιο Εκπαιδευτικό Συνέδριό της το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Σεπτεμβρίου 2001, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο DIVANI-CARAVEL.

Στην έναρξή των Συνεδρίων μας παρευρίσκονται πάντα βουλευτές όλων των κομμάτων και πλήθος άλλων προσωπικοτήτων του πνευματικού χώρου. Επίσης, τα Συνέδριά μας στέφονται από μεγάλη επιτυχία, με συμμετοχή 800-1000 ατόμων, ιδιοκτητών κέντρων ξένων γλωσσών και καθηγητών.

Το γενικό θέμα του φετινού Συνεδρίου, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, είναι: “Κέντρα Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης και Νέο Πολιτικο-οικονομικό Περιβάλλον”.

Ειδικότερα, πρόθεσή μας είναι το θέμα να διερευνηθεί από την εκπαιδευτική, κοινωνική, οικονομική, πολιτική, ηθική και φιλοσοφική του διάσταση. Θα κληθούν να καταθέσουν τις απόψεις τους διακεκριμένοι καθηγητές από Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς επίσης και εκπρόσωποι φορέων που ασχολούνται με θέματα εργασίας, εκπαίδευσης και κατάρτισης. Επιστημονικός σύμβουλος του Συνεδρίου, έχουμε την τιμή να είναι η Ειδική Διατμηματική Επιτροπή του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το Συνέδριο θα πλαισιωθεί από σεμινάρια για καθηγητές αγγλικής, γαλλικής, ιταλικής και γερμανικής γλώσσας, από παρουσιάσεις νέων βιβλίων, από τη μεγάλη ετήσια έκθεση ξενόγλωσσων βιβλίων, εποπτικών μέσων και εξοπλισμού κέντρων ξένων γλωσσών, καθώς και από την καθιερωμένη Σύναξη του Κλάδου. Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα του Συνεδρίου θα σας ανακοινωθούν σύντομα.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι στο έντυπο υλικό του συνεδρίου θα χρησιμοποιηθεί η αφίσα και το λογότυπο του Ευρωπαϊκού Έτους Γλωσσών 2001, έπειτα από ειδική έγγραφη άδεια από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων και την Εθνική Επιτροπή για το Έτος Γλωσσών 2001

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο ή να λάβετε μέρος στην έκθεση ως εκθέτης, θα πρέπει να το δηλώσετε εγκαίρως επικοινωνώντας με τα γραφεία της Ομοσπονδίας (τηλέφωνο: 01-3636052, fax: 01-3642359, e-mail: palsopre@compulink.gr) και με την Αντιπρόεδρο – Υπεύθυνη Γραφείου Εκπαίδευσης κα Ευαγγελία Τζάννε